top of page
Top coaching

Persoonlijke coaching

U kan bij mij terecht voor persoonlijk advies om uw gezondheid te optimaliseren.
Aan de hand van een grondige analyse van uw constitutie, ziektegeschiedenis, klachten en eventueel bloedonderzoek, begeleid ik u in het bekomen van een leven met meer kwaliteit: gezonder, fitter en dynamischer. Met aanpassing van uw levensstijl, voedingspatroon en uw tekorten aanvullen met voedingssupplementen streven we er naar dit doel te bereiken.

Preventieve gezondheid
Preventieve gezondheid

Om te voorkomen dat we ziek worden, is het belangrijk om te werken aan een gezond lichaam. Aan de hand van een analyse van levensstijl, eetpatroon en bloedanalyse* worden adviezen verstrekt om uw lichaam in een zo goed mogelijke conditie te houden. Dit beschermt tegen ziekte en veroudering waardoor we op een kwaliteitsvolle manier kunnen ouder worden. 

Zwangerschap

Bij een zwangerschapswens is het aangewezen het lichaam van zowel vrouw als man te optimaliseren om een bevruchting en voldragen zwangerschap op een vlotte en gezonde manier te bekomen. Gezonde levensstijl, voldoende beweging, gezonde voeding, het zijn 3 kernelementen om een gezonde baby ter wereld te zetten.
Via bloedanalyse worden eveneens de tekorten in uw lichaam opgespoord, zodat deze kunnen weggewerkt worden met natuurlijke producten. Dit stimuleert een vlotte groei en ontwikkeling van de baby. 

Zwangerschap
Menopauze

Als de vrouw ouder wordt, breekt de menopauze aan. Dit hoeft niet gepaard te gaan met klachten. Aangepaste levensstijl en ondersteuning met voedingssupplementen zorgen voor een probleemloze overgang.

Menopauze
Voedingssupplementen

Tekorten in uw lichaam worden door bloedanalyse* en symptoomanalyse opgespoord. Aan de hand van uw resultaten, worden gerichte adviezen geformuleerd voor u persoonlijk, gebruik makend van natuurlijke voedingssupplementen. Op deze manier wordt uw lichaam vlot en efficiënt terug in balans gebracht.

Voedingssupplementen
*Bloedanalyse

Na een uitgebreide bloedanalyse bij uw arts, kan u bij mij terecht voor persoonlijk advies. Het aanvullen van tekorten is belangrijk om gezond, energiek en weerbaar in het leven te staan.

Bloedanalyse
bottom of page